Aktivera din inre Medicine Woman

Your cart

Your cart is empty

7 sätt att rena och höja din energi

7 sätt att rena och höja din energi

Känner du att du behöver rena din energi? I den här artikeln berättar vi vad det egentligen innebär att rena sin energi, när du borde göra det och så delar  vi sju tips på hur du kan rena och höja din energi.

Om du någon gång har känt dig stressad efter en lång dag, överväldigad av känslor eller om du helt enkelt känner dig trött och slut på energi så kan det vara dags att rena din energi. Viktigt att veta är att du aldrig behöver att vara rädd för “andras energi” eller att något ska “komma in i din energi”. Du bestämmer om något utanför dig själv ska få påverka din energi eller inte. Det viktigaste är att du tar ansvar för din egna energi. Vad behöver den för att vara i balans, hålla en hög vibration och inte läcka ut din egna kraft?

Så fort vi tillåter vår egna energi att komma in i en lägre vibration så är det också det som attraheras in i livet. Med det sagt så vill vi inte säga att du behöver vara “positiv” hela tiden. Det betyder bara att du ger dig själv det du behöver, är sann mot dig själv i vad som ger kontra tar din energi och ser till att fylla på med det som ger dig energi. Alla kan ha en dålig dag. När det händer kan vi vara i acceptans med det som är, och även här lyssna in till våra behov just den dagen. På det sättet är vi fortfarande i kraft.

7 saker du kan använda för att rena och höja din energin:

1.  Salvia. Supportar rening av tung energi. Bränn det som rökelse.

2. Palo Santo. Höjer energin och vibrationen. Bränn det som rökelse.

3. Kanelstång. Bjuder in magi. Bränn det som rökelse.

4. Rosmarin. Skyddar dig och din energi. Bränn det som rökelse.

5. Chlorella, spirulina och vetegräs. Hjälper dig att rena din fysiska kropp. Perfekt att tillsätta i dina smoothies.

6. Bergskristall och Selenit. Placera ut i rummet, ha dem nära kroppen eller ha dem i badet (undvik att ha Selenit i vattnet, placera den isåfall på kanten kring badkaret). 

7. Eterisk olja av pepparmynta, rosmarin, citron, lime eller ros. Hjälper dig att höja din vibration. Använd genom att tex ta en droppe på kroppen, gnugga handflator och andas in, ha i din diffuser eller i ett bad.

Vill du få kraftfulla verktyg till hur du aktiverar din inre Medicine Woman? Bli medlem i Medicine Woman Membership idag!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published