Aktivera din inre Medicine Woman

Your cart

Your cart is empty

Shamanism

Denna vackra naturlära tar dig igenom de fyra elementen av Jord, Vatten, Eld och Luft och hur dessa representerar din livsväg och inre kraft.

Om Shamanism

Att komma i djup kontakt med dig själv och Moder Jord lär dig att förstå dig på Universums lagar. Genom att leva mer enligt månfasernas cykler, ritual och ceremoni så har du en möjlighet att komma i synk med flödet i Universum. Det är då vi kan tappa in i magin bortom tid och rum. Att bli en medskapare och drömma in sitt liv på riktigt.

Ett Medicinhjul är utformat till att kunna hela sitt förflutna och ta hem all sin kraft. Vi navigerar genom våra skuggor och landskapet av det undermedvetna för att se vilka mönster och beteenden som håller oss fast i gamla spår. Att äga hela sin skapelse och se vad livet vill lära en i varje stund. Där kan vi börja navigera i ett flöde istället för att känna att “livet går emot en”.

Till vårt support på vår väg har vi guider, arketyper samt förfäder av både vår egna lineage och en lineage från denna tradition. Den shamanismen som vi valt som vår väg är från Anderna i Peru och sägs ha bevarats från tidiga Atlantis från Plejaderna.

Den har bevarats genom Inkafolket och sen ättlingar till Inka som nu är Qero folket. 

De fyra arketyperna

Arketyperna i denna väg som supportar oss att bygga en Regnbågsbro igenom våra chakran för att öppna hjärtats väg. Vår inre och yttre värld expanderar. 

Ormen

Symboliserar livskraften, fertilitet och kreativitet. Hur vi kommer djupt in i vår egna feminina urkraft. Att leva i enlighet med naturens cykler. Den hjälper oss även att se vart vi är fast i vårt undermedvetna så vi kan förnya oss likt ormen som ömsar skinn när det behövs.

Jaguaren

Här får vi support till att se vart vi läcker vår kraft för att kunna hämta hem den igen. Jaguaren tar oss in i våra skugglandskap för att kunna se igenom illusioner. Genom att lära känna din feminina och maskulina kraft kan du nu komma in i balans. Den visar oss också hur vi vandrara det här jordelivet med moral, etik och hög integritet. Att inte lämna spår efter ioss till kommande generationer.

Kolibrin

Den lilla budbäraren från själen. Den som viskar visdomen från de höga bergen. Kolibrin hjälper dig att kommunicera med din själs röst och få dig att komma igåg varför du är här på jorden. Att väcka passionen, glädjen och JA:et till livet!Att våga expandera och följa dina drömmar in i okända domäner. In i magins värld. 

Örnen

Den får dig att höja ditt perspektiv och medvetande. Att kunna se livet från en helt ny höjd. Från hjärtats ögon. Här förstår du hur allt hänger samman och att vi alla bara är olika uttryck av samma kraft i Universum. Enhetens lag. Från hjärtat drömmer vi en ny dröm för oss själva och hela mänsklighetem. Tillsammans med Universum.

Längtar du efter att väcka din inre kraft, följa ditt hjärta och skapa ett liv med mer mening? 

Då är den här trainingen för dig! Denna vackra naturlära tar dig igenom de fyra elementen av Jord, Vatten, Eld och Luft och hur dessa representerar din livsväg och inre kraft. Under fyra tillfällen genomgår du en omfattande inre utveckling och fördjupar dig i ceremonier, månfaser, healing och magi från den shamanska traditionen. Du får helande djupgående kunskaper från våra förfäder anpassat i en form för vårt moderna samhälle och liv. Din healing av din egna väg blir din unika gåva som du kan dela med dig till världen, vare sig det är till din familj, din omgivning, nuvarande karriär eller om du drömmer om att jobba med healing på heltid.

Medicine Woman Shamansk Healing Training

Längtar du efter att väcka din inre kraft, följa ditt hjärta och skapa ett liv med mer mening? Då är den här trainingen för dig! Denna vackra naturlära tar dig igenom de fyra elementen av Jord, Vatten, Eld och Luft och hur dessa representerar din livsväg och inre kraft. Under fyra tillfällen genomgår du en omfattande inre utveckling och fördjupar dig i ceremonier, månfaser, healing och magi från den shamanska traditionen. Du får helande djupgående kunskaper från våra förfäder anpassat i en form för vårt moderna samhälle och liv. Din healing av din egna väg blir din unika gåva som du kan dela med dig till världen, vare sig det är till din familj, din omgivning, nuvarande karriär eller om du drömmer om att jobba med healing på heltid.

Kursens innehåll och de fyra riktningarna

Trainingens upplägg

Trainingen är uppdelad på fyra tillfällen där vi jobbar med fyra olika riktningar och elementen. Trainingen är i Stockholm och ibland i närliggande naturområden för eldceremonier och processer på Moder Jord. Det går enbart att starta i riktning Syd och du comittar till hela trainingen vid anmälan. 

✦ Datum:

SYD 7-10 Mars 2024

VÄST 2-5 Maj 2024

NORR 13-16 Juni 2024

ÖST 19-22 September 2024

Utbildningsdagarna är heldagar där vi startar runt 08:30 och håller på fram till senast kl 19:00.

✦ Adress:
Stockholm. Närmare info kommer inom kort.

Din investering: 40.000 kr

Totalt 15 platser erbjuds på denna training och för garanterad plats betalar du en anmälningsavgift på 4000 kr (återbetalas ej).

Delbetalning är möjlig

✦ Villkor:Anmälan är bindande för hela trainingen med alla helger. Kursavgiften återbetalas ej. Vid sjukdom (läkarintyg) kan kursavgiften flyttas till kommande training. Om du får förhinder till någon av riktningarna behövs läkarintyg. Om det inte finns och du vill flytta/ta igen en riktning görs detta mot extra kostnad av 9000 kr. Genom att betala din anmälningsavgift godkänner du dessa villkor.

Jag ser så mycket fram emot att guida dig under din inre resa! Kram, Annika