Aktivera din inre Medicine Woman

Your cart

Your cart is empty

Föreställ dig en värld där systrar kommer samman oavsett bakgrund, utseende, yrken och gåvor. Där vi tillsammans kliver ur gamla program om brist och konkurrens. Sida vid sida skapa vi överflöd till alla. Självklara kvinnor som lyfter varandra och firar varandras framgångar. Ett starkt support när livet kan utmana där alla har verktyg och lärdomar att dela. 

DET är den nya tiden som vi bygger tillsammans. Sida sida där vi alla är varandras mödrar, systrar och barn. Vilda härliga kvinnor som följer sin själs kreativa röst. Vi expanderar vad villkorslös  kärlek verkligen innebär.

Den tiden är NU. Låt oss tillsammans skapa denna värld genom att börja här på vår plattform. 

Our Contributors

Här är en del av våra härliga kvinnor som delar med sig av sina gåvor och verktyg till denna härliga plattform. Tillsammans skapar vi inspiration i vårt medlemskap, våra artiklar, Instagram och våra Online Live Sessions.

Annika Panotzki

Grundare av plattformen och Medicine Woman Shamansk Healing Training

Har 20 års erfarenhet av shamanskt healing, örter, superfoods, plantor & hållande av ceremonier. Håller utbildningar, författare till böckerna "Regnbågsmat" och "The Chakra Cookbook." Jobbar även med "nya tidens barn" sk Kristallbarn i support till föräldrarna.

Åsa Stace

Grundare av plattformen, Medicine Woman och Birth Keeper (doula)

Som medicinkvinna använder Åsa bland annat sina kunskaper inom kroppslig hälsa, örter, kost och meditation när hon supportar kvinnor att kliva in i sin kraft och hitta verktygen för att skapa optimal hälsa på alla plan.

Annika Larsen

Expert inom eteriska oljor där hon både säljer och skapar med oljorna. Medicine Woman

Med sin passion för eteriska oljor så utbildar Annika runt deras egenskaper och skapar ceremonier och cirklar med dessa. Hon är även medskapare till våra Chakra Balmer.

Denice Lundevall

Yogalärare, Medicine Woman, Movement coach, Fascia terapeut

Inspirerar genom sin yoga, dans och träning. Leder kvinnocirklar och har sessioner i shamanskt energimedicin. Håller vår "Friday Movement" på vår insta.

Ann-Sophie Fabrizi

Hypnosterapeut, Soul reader, Human Design, Coach & Smyckes designer

Följde sin dröm genom att välja kreativa yrken med att assistera själar i regressioner och läsningar. Hon är även skaparen till Bohemian Royalties. Ann-Sophie skriver många av våra artiklar här på plattformen.

Linnéa Lindström

Breathwork, Medicine Woman och designer

Faciliterar breathwork sessions med shamanska inslag. Linnéa är vår designer och har skapat design för produkter och hemsida.

Pia Ebon Li

Yogalärare, Breathwork och Medicine Woman

Pia bor med sin familj på Mallorca och guidar här andra i sin inre resa genom klasser, cirklar, retreats och sessioner. Hon har många års erfarenhet i healing av kropp och själ. 

Veronica Ljungqvist

Pr och kommunikation. Coach och Reiki healer

Passionerad för allt inom själslig utveckling. Fördjupar sig just nu inom Pr på Berghs SOC. Har sin praktik här på Medicine Woman och supportar oss att bygga våran kommunikationsstrategi.