Aktivera din inre Medicine Woman

Your cart

Your cart is empty

Månens faser och energier

Månens faser och energier

Månens olika faser styr inte bara Jordens cykler, utan den styr också våra inre cykler. Månen har en energi som ständigt vill transformera sig och vara i förändring. Att inte fastna i livet utan våga lämna det som inte längre är i alignment med vår själs väg. I den här artikeln går vi igenom vad de olika månfaserna har för energi och hur du kan använda dem för att fullt ut stå i din inre kraft och aktivera din inre Medicine Woman.

En måncykel är ca 28 dagar lång och under en måncykel går vi igenom fyra olika månfaser som jobbar med oss och påverkar oss på olika sätt. Nu ska vi gå igenom de fyra olika faserna och deras energier.

Nymånen 
Nymånen representerar en nystart och pånyttfödelse. Under den här månfasen bjuder vi in ny energi och det är bra att sätta nya mål och en ny riktning för vart vi vill i livet. Om du ska lansera ett nytt projekt är detta också det bästa tiden att göra det för att få extra support.

För att ta vara på nymånens energi är det bra att rena din egen energi och rensa ditt hem för att göra plats för det nya. Det är också bra att göra visionboards, påbörja eller lansera nya projekt och att skriva ner dina drömmar och mål. 

First Quarter
Under den här månfasen gäller det att våga kasta sig ut och ta faktiska actions och steg mot dina drömmar och den nya riktningen du satte vid Nymånen. För att vi ska kunna uppfylla det vi önskade in under Nymånen kan vi behöva utmana oss själva för att kunna expandera. Låt inte rädslor eller egot komma in och blockera din vision, utan lita på att din själ och ditt hjärta vet vilken väg du ska gå och följ med flowet.

Fullmåne
Nu när månen lyser som starkast på himlen är det viktigt att kliva in i ett lugnare tempo för att kunna höra din inre röst och dina känslor som kommer med viktig information till dig. Släpp taget om det som inte längre alignar med dig och din själs väg. Se allt som har kommit upp på vägen som viktiga lärdomar och släpp sedan taget i tacksamhet. Prioritera återhämtning och fyll på dig själv med näring - både för kroppen och själen. 

Fullmånen är också en tid för att fira dig själv och dina framgångar som du gjort sedan Nymånen. Känn in dina behov och ge dig själv något riktigt härligt.

Last Quarter
Den här månfasen handlar om balans. Balansen mellan det feminina och det maskulina inom dig själv, balansen mellan att vara i action och att vila. Det är också en tid för att lämna gamla vanor bakom dig och istället sakta kliva in i nya mönster. Var snäll mot dig själv och påminn dig själv om tilliten till Universum.

Vill du få kraftfulla verktyg till hur du aktiverar din inre Medicine Woman? Bli medlem i Medicine Woman Membership idag!

Kram, Sofie & Annika

Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published