Aktivera din inre Medicine Woman

Your cart

Your cart is empty

Kristaller för nystart i vår och sommar!

Kristaller för nystart i vår och sommar!

Ibland känns det som om vi är fast i gamla mönster och vanor som inte längre gynnar oss. Men varje nytt år, och framförallt vår, bär med sig möjligheten till förändring och till att omfamna nya sätt att leva som får oss att blomstra igen. Kanske är det naturen som med sin grönska och spirande knoppar får oss att vilja starta på nytt om våren. För mig är det alltid en ny slags energi i luften när våren kommer. Hela min kropp känner det och så har det alltid varit för mig. Jag vill göra saker. Jag vill påbörja nya saker och jag vill släppa gamla saker. Jag vill rensa i mitt hem och i mitt sinne. En av de mest fascinerande och kraftfulla verktygen för att stödja oss i denna resa är kristaller och stenar. Deras unika egenskaper och energier kan hjälpa oss att hitta glädje, uppfylla våra intentioner och ge oss det stöd vi behöver för att våga ta de steg som leder oss mot våra mål. Jag har använt dem sedan jag var liten.


Utforska Kristallernas Egenskaper


När vi tar oss an en nystart är det viktigt att välja kristaller som kan resonera med de specifika energier och egenskaper som vi söker. Här är några av mina personliga favoriter och hur de kan stödja dig i din resa mot förändring:


Labradorit: Med sina magiska färgskiftningar är labradorit en kraftfull följeslagare för personlig utveckling. Den kan guida dig genom stora förändringar, locka till sig positiva energier och balansera samt skydda din aura under denna period av förnyelse.


Tigeröga: Med sin gyllenbruna färg är tigeröga en sten som boostar modet och självförtroendet. Den hjälper dig att övervinna rädslor och ta dig utanför din comfort zone, vilket är avgörande för att göra verkliga framsteg i din nystart.


Amazonit: Denna vackra blågröna kristall är perfekt för att göra positiva förändringar i ditt liv. Den stärker din tro på dig själv och dina val samtidigt som den lindrar ångest och uppmuntrar dig till en sundare livsstil.


Praktiska Tips för Att Använda Kristaller för En Nystart


När du har valt dina kristaller är det viktigt att du använder dem på ett medvetet och intentionellt sätt för att dra nytta av deras energier fullt ut. Här är några praktiska tips för att integrera kristallerna i din dagliga rutin:


Hitta en Stillsam Plats: Ta några minuter varje dag för att sitta i lugn och ro med dina kristaller. Detta ger dig möjlighet att ansluta till deras energier på ett djupare plan.


Formulera en Intention: Innan du använder dina kristaller, ta dig tid att reflektera över dina mål och intentioner för din nystart. Formulera tydligt vad det är du strävar efter och visualisera hur du vill att din framtid ska se ut.


Bär Kristallerna Med Dig: För att dra nytta av kristallernas energier under hela dagen kan du bära dem med dig i form av smycken eller ha dem i fickan. På så sätt blir de en påminnelse om dina mål och intentioner var du än går.


Använd Kristallerna Vid Meditation: Kristaller kan vara kraftfulla verktyg för att fördjupa din meditation och hjälpa dig att komma i kontakt med ditt inre väsen. Håll kristallerna i dina händer eller placera dem framför dig medan du mediterar för att förstärka din upplevelse.


Avslutande Tankar


Att ta sig an en nystart kan vara utmanande, men med hjälp av kristaller kan du skapa en solid grund för förändring och tillväxt. Genom att välja kristaller som resonerar med dina mål och intentioner och använda dem medvetet i din dagliga rutin, kan du öppna dörrar till nya möjligheter och ta dig närmare den bästa versionen av dig själv. Lycka till på din resa!


Ann-Sophie Fabrizi

Medicine Woman medskapare

Regressionsterapeut och grundare av Bohemian Royalties

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published