Aktivera din inre Medicine Woman

Your cart

Your cart is empty

Shamansk New Moon Healing Activation 21/1

Shamansk New Moon Healing Activation 21/1

I energin av nymånen 21/1 höll Annika och Sofie i en New Moon Healing Activation på distans för att aktivera din själsliga väg och supporta till rening av det som hindrar dig från att fullt ut kliva in i den. I den här artikeln delar vi budskapen som kom igenom under healingen.

✦ Budskap från Tarotkort

En inre styrka och kraft som klarat allt, som kunnat bestiga alla bergstoppar i det stormigaste vädret. En styrka som inom er bitvis kan ha känts hård, från ett gammalt program av att överleva och klara allt själv. Men bara för att ni kan, så behöver ni inte. Kliv in in din feminina, mjuka, självklara kraft och öppna upp och ta emot support.Tillsammans skapar vi något nytt för den nya världen.

Men hur gör man? Det gamla programmet har varit aktivt så länge - I år, generationer och tidslinjer. Det kan kännas som att du sitter fast i en form som känns omöjlig att bryta sig loss från. Du behöver inte göra allt på en gång, utan ta ett steg i taget. Det är tillräckligt. 

Med ett djupt andetag tar du dig tillbaka till nuet. Här och nu finns inte dina gamla program. Du har en möjlighet att bestämma vägen härifrån och framåt. Vad vill du att ditt nya program ska vara? Lyssna till hjärtat, din inre längtan, din intuition och guidningen och ta steg framåt från ditt nya program.


✦ Budskap från healingen på den gemensamma energikroppen
Det har suttit som en dimma av mörker över den fysiska världen. Som ett kollektivt hål av hopplöshet. Frågor som "Hur ska det någonsin skifta?" rör sig inom er. Ni kan just nu inte se hur någonsin ska bli. Detta sitter som en tyngd som ni inte kunnat bli fria ifrån. Som håller er tillbaka. För mycket av energin rör sig bakåt, när ni gör detta som kollektiv själ så drar ni hela tiden in gamla tidslinjer in i nuet. Allt skapas i samma energi, om och om igen. Det blir en loop av hopplöshet. - Här jobbade vi på att rena hopplösheten och omdirigera energin ut ur loopen.

Kraften finns starkt inom er alla. Den behöver nu omdirigeras i sitt syfte. Rädslor har gjort att den opererar för egna vinning. I överlevnad. Kraften behöver ha en större kollektiv riktning den ni jobbar för allt liv och inte bara för er egna. Det kopplar er samman med en mening i livet. Mening är på andra sidan av hopplöshet. Mening ger hopp. - Här kopplade vi ihop kraften med själens mening.
 
Era själar är redo. De vet varför ni kom hit i denna omvälvande tid till jorden. 
Det kollektiva hjärtat är starkt. Ju fler ni är som kopplat upp er i denna frekvens desto starkare är den. Det blir som en parallell verklighet som syns från ögonen av hjärtat. En omprogrammering i hur ni ser på er själva och allt liv här på jorden.

En kollektiv sorg som finns i era hjärtan. Som ett svart hål som ni försöker att fylla med yttre ting. Låt oss nu ta in det helande gyllene ljuset till att få detta gamla sår att läka. - Detta gyllene ljus fyllde era hjärtan medan vi jobbade djupt i såret. Rening lager efter lager.

Det finns en sån utmaning för er att stå i sanning, er egna sanning och sanningen i vad som pågår omkring. Det är genom den sanningen och nyktra ögonen som förändringen sker. Inga mer lögner, inga mer masker, Se allt precis så som det är och välj det som är bortom rädslorna. Det finns inte längre ett alternativ. Din sanning är din frigörelse. - Vi jobbade på att hålla denna kanal till sanning helt ren och koppla ihop den med hjärtat.

Vi kopplar nu ihop dig till en ny version av dig själv. Den sanna versionen. Det som behöver falla faller. Du får nu möjlighet att att tappa in i en högre frekvens av dig själv. Vi öppnar upp ditt högre seende för att kunna se en ny väg. - Vi jobbade här med att ta bort det som simmade din högre blick.

Soul retrievel: Energin av njutning och närvaro kom igenom. När du är närvarande i nuet kan du hitta njutningen i de små sakerna. Njutning finns överallt runtomkring oss.

✦ Kraftdjur: Det kom en Panda med en oskuldsfull energi likt ett barn som vill påminna om att ta in mer lekfullhet och närvaro i livet. 

Vill du vara med på nästa New Moon Healing Activation? Klicka här för att läsa mer och boka din plats idag. 

Previous post
Next post