I veckans video så har vi premiär för MW Kitchen där vi kommer att skapa med naturens plantor, örter och superfoods. Det kan vara härliga maträtter, snacks med även pyssel som egen deo, ansiktsserum, badsalt, naturliga städprodukter och mycket mer.
I denna video gästar Annika Larsen oss med sina underbara oljor och hon och Annika gör de mest ljuvliga rawbollarna med kakao, citron & kardemumma. Dessa kommer att bli dina favoriter! Eteriska oljor i matlagning tar allt till en helt ny nivå.
Recept:
3 dl havregryn
10 medjoldadlar, urkärnade
2 msk kokosolja, rejäla
3 msk raw kakaopulver
1 tsk Baobab
5-6 droppar eterisk olja av citron (vi har använt Young Livings)
2 droppar eterisk olja av kardemumma (vi har använt Young Livings)
alt 1 tsk malen kardemumma
1-2 msk agave, söta efter smak
ca 3 msk vatten
Mixa först havregrynen till ett mjöl. Lägg därefter ner resten av ingredienserna.
Mixa allt ordentligt. Smeten ska vara lätt att få ihop till en boll utan att vara geggig. Använd annars mer vatten. Smaka även av sötning efter smak.
Rulla till små bollar och förvara i kyl upp till 1 vecka.
Psst! Ett tips är att frysa de rawbollar du inte äter upp och ta fram när du blir sugen.