Aktivera din inre Medicine Woman

Your cart

Your cart is empty

En HEL du

En HEL du

Helt fantastiskt mycket som sker nu energimässigt i dessa tider!
Vare sig du är insatt i världen av frekvenser och ”Nya Tiden” eller precis påbörjat din andliga resa, har du säkert märkt av förändringar i ditt liv. Gammal energi rensas ut och allt det som hindrar dig från att vara ditt autentiska jag visar sig nu i förstoringsglaset. 

Många av oss som vandrat denna väg länge har vänt och vridit på varenda sten i vårt inre för att se våra skuggor, läka våra gamla sår och historier samt ta tillbaka all kraft och energi som vi läckt genom livet. Vi blir ju aldrig ”färdiga” utan det är en resa med oss själva, det vet vi ju.

”Vad händer om vi utgår från att vi redan är HELA?” 
För hur många år ska vi titta på dessa gamla historier, såren och skuggorna som vi (om vi gjort vårt jobb) känner så väl. De är ju en del av oss, och visst behöver vi lyfta fram dem i ljuset för att känna till hela vårt spektrum. Men om vi konstant år ut och år in behöver rota, hela och ”fixa” oss själva så utgår vi konstant ifrån att vi inte redan ÄR hela. När jag stod där och praktiskt taget skrek i mikrofonen så kände jag starkt vilken illusion detta är för oss människor. Det är snarare så att vi tappat oss själva i att TRO på våra gamla historier och självuppfattningar som vill sätta upp denna dimridå av att inte vara tillräckliga. Att vi behöver gå till någon som ska säga åt oss hur vi ska göra eller hela oss. Det är HÄR vi tappar vår inre kraft! Bara vi själva kan hela oss själva. Healing sker när vi förstår vår egen kraft, när vi ser att vi är gudomliga, värda och HELA. En annan ljusbärare kan förvisso spegla ditt egna ljus och helhet samt hålla ett starkt space för dig att hela dig själv. En support. Men healingen gör du själv. Tro aldrig något annat! 

För att den nya frekvensen ska kunna tas emot av oss alla behöver vi kliva ur det gamla tänket och illusionen. För känn bara känslan av att inte längre behöva ”fixa” någonting bakåt. Bara kliva ur helt och kliva in i den helhet och gudomlighet som du redan är. Hur skulle då dina val se ut? Vilka människor skulle du ha omkring dig? Vad skulle du då vara värd?

Sitt gärna med det en stund. Nedan får du en enkel Ritual som support.

En ritual in i din HELHET

Du behöver:
★rosenblad från röda och vita rosor
★ett blockljus
★små papperslappar och penna

Gör så här:
★Gör en stor cirkel av de röda rosenbladen, så du får plats att stå i cirkeln.
★Bredvid gör du en liknande cirkel av de vita rosenbladen.
★I den röda rosencirkeln ställer du blockljuset och tänder det. 
På små utrivna lappar skriver du allt det som hör till den gamla illusionen om att inte vara hel. Låt alla lappar omge blockljuset.
★Gå nu in i den röda rosencirkeln och bränn lapp för lapp med illusionerna om att inte vara hel. När du är klar, tacka det gamla som varit och stäng för ditt inre den dörren.
★Kliv nu in i den vita rosencirkeln. Känn din HELHET. Du är HEL, HELAD, FULLKOMLIG, TILLRÄCKLIG och VÄRD. DU ÄR! Säg flera gånger för dig själv. JAG ÄR HEL!!
★När du är klar med ritualen kan du lägga ut rosenbladen som en gåva till Moder Jord på en plats du tycker om. 

 

Skrivet av

Annika Panotzki

Previous post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published